Image

Hufvudstaden hyr ut till Grant Thornton i Nordstan

Uthyrning Hufvudstaden har tecknat avtal med Grant Thornton om lokaler i fastigheten Fyran i Nordstan, Göteborg. Uthyrningen omfattar cirka 2 800 kvadratmeter.
Publicerad den 18 Februari 2014
Hufvudstaden hyr ut till Grant Thornton i Nordstan. Bild: Hufvudstaden
Hufvudstaden hyr ut till Grant Thornton i Nordstan.

Efterfrågan på moderna och effektiva kontorsytor i centrala Göteborg har under en längre tid ökat och fastigheten, som Hufvudstaden köpte av AMF Fastigheter 2013, är i stort sett fullt uthyrd.

- Vi är glada att kunna välkomna Grant Thornton som ny hyresgäst hos oss på Hufvudstaden, säger Ivo Stopner, vd på Hufvudstaden.

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag, och medlem i Grant Thornton International Ltd som har medlemsföretag i 120 länder med totalt cirka 38 000 medarbetare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige