Image

Hufvudstaden hyr ut i Bibliotekstan

Uthyrning Det amerikanska sminkvarumärket Mac Cosmetics öppnar nu sin första fristående butik i Sverige. I slutet av sommaren slås dörrarna upp till en flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan 7 i Stockholm.
Publicerad den 2 Maj 2016
Annons
Image
Mac Cosmetics öppnar i slutet av sommaren sin första fristående butik i Sverige. Sminkvarumärket hyr en lokal av Hufvudstaden i Bibliotekstan i Stockholm. Bild: Hufvudstaden
Mac Cosmetics öppnar i slutet av sommaren sin första fristående butik i Sverige. Sminkvarumärket hyr en lokal av Hufvudstaden i Bibliotekstan i Stockholm.

- Vi är glada att äntligen få etablera en fristående butik i Stockholm. Biblioteksgatan är ett utmärkt läge för vår första butik i Sverige och blir vår andra Pro Store i Norden. Butiken kommer att bli en av våra större i världen med gott om utrymme för utbildningar och evenemang, säger Merethe Paalsgard, Brand Manager Nordic på Mac.

Hörnbutiken på Biblioteksgatan är 289 kvadratmeter och kommer att öppna i slutet av sommaren. JLL Retail Tenant Representation kommer att fortsätta agera rådgivare till Mac i jakten på exklusiva lokaler om 100 kvadratmeter på bästa lägen i Sveriges storstäder.

- Det är ärofyllt att få introducera den första fristående butiken i Sverige för ett så välkänt varumärke som Mac och bidra ytterligare till butiksutbudet i Stockholm. Responsen från både fastighetägare och konsument har varit mycket positiv, säger Martin Lindgren, chef för Corporate Solutions Sverige.

Mac Cosmetics grundades i Kanada 1984 och numera en del av den amerikanska skönhetskoncernen Est?e Lauder Companies.

JLL Retail Tenant Representation har agerat rådgivare vid etableringen.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY