Image
Ewa Wassberg blir Balders nya finanschef.
Ewa Wassberg blir Balders nya finanschef. Bild: Fabege/Balder

Hon blir Marcus Hanssons ersättare

Bolag Balder har rekryterat Ewa Wassberg som ny finanschef. Hon är idag finanschef på Fabege och tillträder sin nya tjänst i början av hösten.
Publicerad den 13 Juni 2022

Balders tidigare finanschef Marcus Hansson fick lämna tjänsten efter förra veckans dom i tingsrätten där han dömdes till fängelse i ett år och tre månader för bland annat grovt insiderbrott. Nu har Balder hittat hans ersättare i form av Fabeges nuvarande finanschef Ewa Wassberg.
– Ewa Wassberg är en mycket kompetent person som har en gedigen branscherfarenhet och dessutom stor kunskap inom både finans och koncernredovisning. Jag är övertygad om att hon kommer att bli ett starkt tillskott till Balders verksamhet direkt och på lång sikt, säger Balders vd Erik Selin.

– Jag är mycket glad över möjligheten att få börja på ett så dynamiskt och framgångsrikt företag som Balder och ser väldigt mycket fram emot att bli en del av Balderfamiljen, säger Ewa Wassberg, tillträdande finanschef på Balder.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Telekomjätten stänger butik i centrala Göteborg

Uthyrning Släcker ner central butik och halverar sitt antal i centrala Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige