Image
Gustav Carp, affärsutvecklingschef på Holmström Fastigheter.
Gustav Carp, affärsutvecklingschef på Holmström Fastigheter. Bild: Lovisa Andersson

Holmström Fastigheter köper i Kalmar för 300 miljoner

Transaktioner Holmström Fastigheter har tecknat avtal om att förvärva cirka 10 400 kvadratmeter BOA som utgör tre befintliga bostadsfastigheter samt ytterligare två punkthus som tillträds efter färdigställande 2023. Affären görs genom dotterbolaget Klippudden Fastigheter AB. Affären är villkorad av finansiering.
Publicerad den 15 Oktober 2021

– Det känns väldigt bra att ha kommit i mål med detta förvärv. Dialogerna har pågått under en längre tid och det är kul när båda parterna är nöjda. Vi har en god relation till Kalmars fastighetsmarknad och hoppas på fler liknande förvärv. Samtidigt fortsätter vårt fokus på expansion i Linköping, Norrköping samt Mälardalen, säger Gustav Carp, affärsutvecklingschef Holmström Fastigheter.
– Vår inriktning har alltid varit bostäder och samhällsfastigheter. En inriktning som vi fortsätter att följa, fortsätter Gustav Carp.

Säljare till fastigheterna är Kalmargården AB.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY