Image

Hemsö förlänger stort avtal i Västerås

Uthyrning Hemsö har tecknat ett nytt hyresavtal med Mälardalens högskola. Hyresavtalet omfattar hela 34 500 kvadratmeter i Västerås och hyrestiden uppgår till 10 år.
Publicerad den 27 Oktober 2018
Nils Styf. Bild: Hemsö
Nils Styf.

Mälardalens högskola hyr sedan 2007 lokaler i fastigheterna Gustavsborg 2 och Rosenhill 1 i Västerås.

Hemsö uppför även nya campus för Mälardalens högskola i Eskilstuna som planeras färdigställd 2020. Det blir nya moderna och flexibla lokalerna för 4 000 studenter och 300 anställda på en uthyrningsbar yta om cirka 20 000 kvadratmeter.

– Det är glädjande att vi förlänger hyresavtalet med Mälardalens högskola. Vi ser fram emot en fortsatt god och långsiktig relation med högskolan, säger Nils Styf, VD på Hemsö.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige