Image

Hemsö förlänger stort avtal i Västerås

Uthyrning Hemsö har tecknat ett nytt hyresavtal med Mälardalens högskola. Hyresavtalet omfattar hela 34 500 kvadratmeter i Västerås och hyrestiden uppgår till 10 år.
Publicerad den 27 Oktober 2018
Annons
Image
Nils Styf. Bild: Hemsö
Nils Styf.

Mälardalens högskola hyr sedan 2007 lokaler i fastigheterna Gustavsborg 2 och Rosenhill 1 i Västerås.

Hemsö uppför även nya campus för Mälardalens högskola i Eskilstuna som planeras färdigställd 2020. Det blir nya moderna och flexibla lokalerna för 4 000 studenter och 300 anställda på en uthyrningsbar yta om cirka 20 000 kvadratmeter.

– Det är glädjande att vi förlänger hyresavtalet med Mälardalens högskola. Vi ser fram emot en fortsatt god och långsiktig relation med högskolan, säger Nils Styf, VD på Hemsö.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige