Image
Fredrik Närholm, värderings- och transaktionsansvarig på Hembla.
Fredrik Närholm, värderings- och transaktionsansvarig på Hembla. Bild: Hembla

Hembla förvärvar fastighet i centrala Norrköping

Transaktioner Hembla har förvärvat en hyresfastighet med 35 lägenheter i centrala Norrköping. Förvärvet innebär att Hembla nu äger sammanlagt 2 338 lägenheter i stadsdelarna Hageby, Navestad och Marielund samt i Norrköpings innerstad.
Publicerad den 2 Juli 2021
Annons
Image

– Det är ett mindre men mycket attraktivt komplement till vårt befintliga bestånd i Norrköping. Som bolag vill vi växa och vi är ständigt intresserade av att göra nya förvärv, stora som små. Vi vill tacka säljaren för en smidig process och ser nu fram emot att välkomna våra nya hyresgäster, säger Fredrik Närholm, värderings- och transaktionsansvarig på Hembla.

Säljare är en lokal privat fastighetsägare.
– Det är såklart ett stort beslut att sälja en fastighet man ägt i många år. Därför känns det viktigt att lämna vidare till någon som vi vet kommer att ta hand om både hus och hyresgäster på ett bra sätt. Det har varit en snabb och trygg affär och vi är övertygade om att hyresgästerna kommer att trivas bra hos sin nya hyresvärd, säger den tidigare ägaren Malcolm Taube von Block.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige