Image
Fredrik Närholm, värderings- och transaktionsansvarig på Hembla.
Fredrik Närholm, värderings- och transaktionsansvarig på Hembla. Bild: Hembla

Hembla förvärvar fastighet i centrala Norrköping

Transaktioner Hembla har förvärvat en hyresfastighet med 35 lägenheter i centrala Norrköping. Förvärvet innebär att Hembla nu äger sammanlagt 2 338 lägenheter i stadsdelarna Hageby, Navestad och Marielund samt i Norrköpings innerstad.
Publicerad den 2 Juli 2021

– Det är ett mindre men mycket attraktivt komplement till vårt befintliga bestånd i Norrköping. Som bolag vill vi växa och vi är ständigt intresserade av att göra nya förvärv, stora som små. Vi vill tacka säljaren för en smidig process och ser nu fram emot att välkomna våra nya hyresgäster, säger Fredrik Närholm, värderings- och transaktionsansvarig på Hembla.

Säljare är en lokal privat fastighetsägare.
– Det är såklart ett stort beslut att sälja en fastighet man ägt i många år. Därför känns det viktigt att lämna vidare till någon som vi vet kommer att ta hand om både hus och hyresgäster på ett bra sätt. Det har varit en snabb och trygg affär och vi är övertygade om att hyresgästerna kommer att trivas bra hos sin nya hyresvärd, säger den tidigare ägaren Malcolm Taube von Block.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige