Image

Helena Stålnert moderator på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Helena Stålnert, med mångårig erfarenhet av media och näringsliv, är moderator på seminariet Fastighetskvinnan 2015.
Publicerad den 22 Juni 2015
Helena Stålnert. Bild: Stålnert Kommunikation
Helena Stålnert.

Helena Stålnert var moderator på den första upplagan av Fastighetssveriges och Lokalnytts succé-event Fastighetskvinnan förra året och hon kommer att hålla i taktpinnen även i år.

Helena Stålnert arbetade på Aktuellt i 18 år, varav de sista fem åren som ansvarig utgivare, innan hon 2005 gick vidare till en karriär inom kommunikationsfrågor i det svenska näringslivet – hon har varit kommunikationsdirektör för både Saab och SSAB.

Hon driver nu det egna företaget Stålnert Kommunikation AB och arbetar som moderator, föreläsare och med att hjälpa stora företag och organisationer med kommunikationsfrågor.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.

Det är till största delen ett brett fastighetsseminarium där trender och framtid kring ett flertal olika ämnen diskuteras av ledande fastighetskvinnor.

Det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom fastighetsbranschen och det övriga svenska näringslivet. I de här punkterna medverkar också manliga fastighetstoppar.

Här hittar du de medverkande och de programpunkter som har presenterats hittills.

Du anmäler dig till eventet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är att Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:

Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige