Image
Patrik Löfvenberg, Sofia Granlund, Lars Söderlund och Johan Björk utgör expertpanelen i höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen i Göteborg.
Patrik Löfvenberg, Sofia Granlund, Lars Söderlund och Johan Björk utgör expertpanelen i höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen i Göteborg.

Här är medlemmarna i expertpanelen

Lokalmarknadsdagen Ett nytt inslag i höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen är en expertpanel. Deltagarna där i kommer komma med fördjupande inspel under hela seminariepasset.
Publicerad den 27 Augusti 2015

Deltagarna i expertpanelen är:
Johan Björk, PWC
Johan Björk har jobbat på PWC Real Estate sedan 2010. Han har en bred fastighetserfarenhet och har tidigare jobbat på DTZ, Akelius Fastigheter, Drott, Catella och Skanska Fastigheter.

Patrik Löfvenberg, JLL
Patrik Löfvenberg rekryterades som chef för JLL:s affärsområde Värdering i våras. Han har en lång och gedigen erfarenhet inom fastighets- och finansbranschen med en 17-årig karriär inom GE-koncernen där han på slutet var vice vd och finanschef.

Sofia Granlund, Lindahl
Sofia Granlund är verksam vid Lindahls kontor i Göteborg sedan 2006. Hon är specialiserad inom och ingår i Lindahls kompetensgrupp för fastighetsrätt respektive arbetsrätt vilka, utöver allmän affärsjuridik, utgör hennes huvudsakliga kompetensområden. Sofia Granlund har särskild erfarenhet av fastighets- och aktieöverlåtelser samt fastighetsbildningsfrågor.

Lars Söderlund, Lindahl
Lars Söderlund är specialiserad inom skatterätt och associationsrätt. Han har särskild erfarenhet av fastighetstransaktioner i bolagsform och av styrelsearbete i ägarledda företag.

Lokalmarknadsdagens arrangörer är Business Region Göteborg, Lokalnytt och Fastighetssverige.

Seminariet hålls på klassiska Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Moderator är Helena Stålnert.

Det kan vara en god idé att boka sin plats tidigt, förra hösten blev det ”lapp på luckan”, alltså helt utsålt – 500 besökare.

Säkra din plats här.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Direkt efterföljande seminariet kommer även ett branschmingel att arrangeras. Detta ingår för besökarna.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Vi kräver covid-pass från talare och besökare och följer alla regler och rekommendationer från myndigheterna. Vi tillhandahåller självklart handsprit och möblerar så glest som möjligt.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partner: 


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige