Image

Han blir ny värderingschef på CBRE

Karriär Duncan Sunter har blivit utsedd till värderingschef på CBRE. Han har varit verksam i Storbritannien, Tyskland samt i de nordiska länderna och har en lång och gedigen erfarenhet från den internationella fastighetsmarknaden.
Publicerad den 14 Oktober 2011
Duncan Sunter. Bild: CBRE. Bild: Pixprovider
Duncan Sunter. Bild: CBRE.

Duncan Sunter påbörjade sin anställning på CBRE 2010 efter många år inom banksektorn. Han har haft sin bas i Sverige sedan 2003 men har arbetat på den nordiska marknaden sedan 1999.

Nu har han utsetts till ny värderingschef på CBRE, efter Anders Almqvist som i september lämnade bolaget för en tjänst på Real Advisor Group.

I CBRE:s värderingsteam arbetar tolv värderare, placerade i Stockholm och Göteborg. Åtta av dessa är auktoriserade av Aspect, två av Rics och en av Hypzert.

Samtidigt meddelar bolaget att man nu byter namn från CB Richard Ellis till CBRE.

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De ökade hyresintäkterna mest under första halvåret

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens hyresintäkter under det första halvåret 2022 för att få reda på vilka tungviktare som ökat intäkterna mest jämfört med motsvarande period 2021. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige