Image
Gunilla von Platen kommer till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 14 oktober.
Gunilla von Platen kommer till seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel den 14 oktober. Bild: Åsa Tallgård

Gunilla von Platen till seminariet Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Ambitionen med seminariet Fastighetskvinnan är att det ska vara branschens främsta inspirationsseminarium. För ett par veckor sedan presenterade vi Caroline Farberger som en av huvudtalarna. Vi kan nu även presentera en av årets mest omtalade näringslivsprofiler: Gunilla von Platen. Tidigare i år släppte hon sin uppmärksammade självbiografi – på Grand Hotel den 14 oktober intervjuas hon under rubriken Mellan tragedier och succéer.
Publicerad den 21 September 2020

Som femåring såg Gunilla von Platen (som då hette Günel Anip) sin mamma bli skjuten i huvudet, varefter familjen flydde från Turkiet till Sverige. Efter en ungdom som präglades av hedersförtryck blev hon en av landets mest framgångsrika entreprenörer. För tre år sedan sålde hon livsverket Xzakt Kundrelation till riskkapitalbolaget Altor. Hon sitter fortfarande som styrelseordförande i bolaget samtidigt som hon ägnar sig åt välgörenhet – och fastighetsbolaget GSS Fastigheter som hon driver tillsammans med sin syster.

Hon släppte tidigare i år självbiografi Draken i rummet och hon sommarpratade i P1 i somras. På seminariet Fastighetskvinnan intervjuas hon av moderator Anna Bellman.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel den 14 oktober. Bland de övriga talarna återfinns bland andra Biljana Pehrsson, Annica Ånäs, Ulrika Hallengren, Eva Landén, Carola Lavén och Siv Malmgren. Du ser programmet här och du anmälan finns här.

Enligt besked från Polismyndigheten klassas Fastighetskvinnan inte som en offentlig sammankomst och omfattas därför inte av begränsningarna om 50 personer. Självklart följer vi och Grand Hotel Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Seminariet kommer att genomföras fysiskt, men det kommer även att livestreamas.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2020

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: 14 oktober, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
Enligt besked från Polismyndigheten är Fastighetskvinnan inte att betrakta som offentlig tillställning varför vi kommer kunna genomföra seminariet fysiskt vilket innebär att du kan känna dig helt trygg med att nu boka din plats!
Föredrar du att inte närvara fysiskt på Fastighetskvinnan kan du följa dagen från din dator/mobil/läsplatta då vi kommer att live-streama hela dagen. Du kommer också att kunna ställa frågor till talarna via Menti-systemet.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Du kan läsa om förra årets seminarium här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:Partners: 

  

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY