Image
Marie Bucht, Mikael Granath och Kerstin Lindberg Göransson tillhör de första som står på scen på nyrenoverade Park Avenue Hotel på Kungsportsavenyn.
Marie Bucht, Mikael Granath och Kerstin Lindberg Göransson tillhör de första som står på scen på nyrenoverade Park Avenue Hotel på Kungsportsavenyn. Bild: Montage

Göteborgs mest anrika fastighetsevent – i stans fräschaste seminarielokaler

Lokalmarknadsdagen Tisdagen den 12 september är det återigen dags för Lokalmarknadsdagen i Göteborg. Den här gången på en helt ny plats; just nu pågår renoveringarna för fullt på Park Avenue Hotel på Avenyn. När färgen har torkat på väggarna efter sommaren är Lokalmarknadsdagen ett av de första eventen i de nya lokalerna. En av höjdpunkterna: En marknadsspaning med tre vd-profiler.
Publicerad den 7 Juni 2017

Lokalmarknadsdagen i Göteborg har arrangerats sedan 1980-talet, och de senaste åren har dagen genomförts av Business Region Göteborg, Fastighetssverige och Lokalnytt.

Park Avenue Hotel är nu stängt för en ordentlig upprustning och efter sommaren slår portarna för Göteborgs fräschaste seminarielokaler upp – och Lokalmarknadsdagen ser i nuläget att bli det första större eventet i de nya lokalerna.

Som vanligt kommer Lokalmarknadsdagen att bjuda på ett brett innehåll, med internationella makroutblickar och ett djupt grävande i den göteborgska fastighetsmyllan.

En av höjdpunkterna blir en panel med tre vd:ar som diskuterar läget på marknaden.
# Marie Bucht, Novi Real Estate
# Mikael Granath, Willhem
# Kerstin Lindberg Göransson, Akademiska Hus

Fem aktuella ämnen ska diskuteras; digitalisering, skattesituationen, kompetensförsörjningen, säkerhetsläget och transaktions/investeringsläget.

Du hittar det preliminära programmet för dagen här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Lokalmarknadsdagen 2023

Var: Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

När: Torsdag 19 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Grupprabatt:
Anmäl fyra betala endast för tre. Ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners: 


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige