Image
Magnusson Sigfusson, Agneta Hammer och Stefan Eglinger pratar om framtidsstaden Göteborg på Lokalmarknadsdagen den 10 september.
Magnusson Sigfusson, Agneta Hammer och Stefan Eglinger pratar om framtidsstaden Göteborg på Lokalmarknadsdagen den 10 september.

Göteborg – vägen till en växande framtidsstad

Lokalmarknadsdagen Agneta Hammer, stadsbyggnadsdirektör, Stefan Eglinger, trafikdirektör och Magnus Sigfusson, stadsbyggnadschef målar med stora penseldrag upp vad som är på gång i staden och regionen på Lokalmarknadsdagen den 10 september.
Publicerad den 14 Augusti 2015
Magnusson Sigfusson, Agneta Hammer och Stefan Eglinger pratar om framtidsstaden Göteborg på Lokalmarknadsdagen den 10 september. Magnusson Sigfusson, Agneta Hammer och Stefan Eglinger pratar om framtidsstaden Göteborg på Lokalmarknadsdagen den 10 september.

Göteborg har påbörjat en resa från att vara en stor småstad till att vara en nära storstad och för det behöver staden växa. Genom att långsiktigt satsa på hållbara resmöjligheter och ge mer plats för människorna skapar Göteborgs stad en växande framtidsstad. Med stora penseldrag målas här en bild över vad som är på gång i staden och regionen. I panelen möter vi Agneta Hammer, stadsbyggnadsdirektör, Stefan Eglinger, trafikdirektör och Magnus Sigfusson, stadsbyggnadschef.

Lokalmarknadsdagens arrangörer är Business Region Göteborg, Lokalnytt och Fastighetssverige.

Seminariet hålls på klassiska Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Moderator är Helena Stålnert.

Det kan vara en god idé att boka sin plats tidigt, förra hösten blev det ”lapp på luckan”, alltså helt utsålt – 500 besökare.

Säkra din plats här.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Direkt efterföljande seminariet kommer även ett branschmingel att arrangeras. Detta ingår för besökarna.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2022

Var: Clarion Hotel Post, Drottningtorget 10, Göteborg

När: Torsdag 20 januari, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5495 kronor exkl. moms (Fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (Digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Covidläget: Vi kräver covid-pass från talare och besökare och följer alla regler och rekommendationer från myndigheterna. Vi tillhandahåller självklart handsprit och möblerar så glest som möjligt.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partner: 


Film från en tidigare upplaga av eventet:

Mer från Fastighetssverige