Image
Juryn som ska utse Årets Unga Fastighetskvinna 2014: Kristina Alvendal, Agneta Jacobsson och Kerstin Lindberg Göransson.
Juryn som ska utse Årets Unga Fastighetskvinna 2014: Kristina Alvendal, Agneta Jacobsson och Kerstin Lindberg Göransson.

Glöm inte att nominera till Årets Unga Fastighetskvinna

Fastighetskvinnan I morgon, 10 juni, är sista dagen att nominera din favorit till utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna, utmärkelsen som delas ut i samband med seminariet Fastighetskvinnan 2014.
Publicerad den 9 Juni 2014

Priset, som instiftas av Fastighetssverige och Lokalnytt, går till en kvinna under 40 år som det senaste året har utmärkt sig på ett positivt sätt.

Tre finalister kommer att presenteras på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel i Stockholm den 3 september, varefter vinnaren utses.

Finalisterna och vinnaren utses av en jury, bestående av Agneta Jacobssob (DTZ), Kerstin Lindberg Göransson (Akademiska Hus) och Kristina Alvendal (Airport City Stockholm).

Du nominerar din favorit här.

Seminariet Fastighetskvinnan 2014 är unikt så tillvida att samtliga talare är kvinnor. Det är delvis ett klassiskt affärsseminarium, men det handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor inom fastighetsbranschen och det svenska näringslivet.

Du kan läsa mer om eventet på specialsajten www.fastighetssverige.se/fastighetskvinnan.
Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY