Image

Gina Tricot öppnar butik i Falkenberg

Uthyrning Gina Tricot öppnar en butik i galleria Kronan Shopping i centrala Falkenberg.
Publicerad den 28 Augusti 2015

Kronan Shopping har genomgått en omfattande renovering och är i dag en självklar shoppingdestination för invånarna i Falkenberg. Gallerian är nu fullt uthyrd där Gina Tricot varit den sista pusselbiten som fallit på plats.

- Vi har jobbat länge och medvetet för att få in ytterligare mode i gallerian och Gina Tricot står högt upp på Falkenbergarnas önskelista i våra kundundersökningar. Därför känns det extra kul när allt faller på plats säger John H Larsson delägare till Kronan Shopping.

Gina Tricot öppnar i slutet av oktober och just nu är ombyggnaden av lokalen i full gång.


- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kicki Björklund: "Vi borde inte prata om utsatta – utan eftersatta – områden"

Bygg/Arkitektur Som tidigare vd för Bostadsbolaget är Kicki Björklund engagerad i hur bostadsområden ska kunna utvecklas och göras tryggare. Engagemanget mattas heller inte av – trots att hon numera är pensionär. Det Kicki Björklund framför allt saknar i branschen är långsiktighet. – Fastigheter är en viktig del i alla människors liv och samtidigt en stor investeringsbransch. Det går liksom inte riktigt ihop.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige