Image

Gekås satsar på hotell

Bygg Gekås Ullared låter bygga ett hotell med 120 rum med gångavstånd till varuhuset. NCC Construction har fått bygguppdraget, värt 106 miljoner kronor.
Publicerad den 11 Oktober 2011
Bild: Tom Bengtsson/ Gekås Ullared

– Vi kommer nu att kunna erbjuda bra konferensmöjligheter, vilket många efterfrågat. Vi vet dessutom att våra kunder och besökare vill ha bekväma lösningar. Det har därför varit viktigt att kunna erbjuda exempelvis garageplats i direkt anslutning till hotellet, säger Boris Lennerhov, vd för Gekås Ullared.

– Det här är ett av landets mest dynamiska områden och det är glädjande att NCC på det här sättet kan bidra till att öka värdet av ett Ullaredsbesök för alla de som letar sig hit. Vi ska forma ett snyggt hotell med god trivsel, säger Shahroz Sahba, entreprenadchef NCC Construction Sverige, region Väst.

Hotellet kommer att byggas i centrala Ullared och gästerna får gångavstånd till varuhuset. Arbetet från idéskiss till färdigt förslag har pågått i två år och skett i nära samverkan med kunden.

När hotellet är färdigbyggt kommer driften att tas över av Gekås Ullared Stugby och Camping AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige