Image
Fältöversten.
Fältöversten. Bild: AMF Fastigheter

Fyra nyöppningar i Fältöversten

Uthyrning Under oktober, november och december har Nail Democracy, Espresso house, Il Marchese och Lagerhaus öppnat i Fältöversten på Östermalm i Stockholm.
Publicerad den 21 December 2021

Fältöversten invid Karlaplan samlar idag många omtyckta koncept inom mode, skönhet, service, mat och dryck. Under hösten har handelsplatsen fått tillskott av fyra nyheter i fyra olika segment.

Den 6 december öppnade Nail Democracy, en nagelsalong där kreativitet och visionärt mode är lika viktigt som mångfald, jämlikhet och schyssta arbetsvillkor. Grundarna Frida Selkirk och Silvia Adlesic Holmgren har som mission att göra nagelbranschen mer positiv, tillgänglig och rättvis – och samtidigt kul och lekfull.

Den 30 november öppnade den italienska restaurangen Il Marchese i Vissanis tidigare lokaler. Allt det bästa från det italienska köket erbjuds här – som egentillverkad färsk pasta, krispig pizza, risotto och god italiensk dryck.

Lagerhaus och Espresso House har funnits på Fältöversten sedan tidigare, men nyöppnar nu i nya större lokaler. Den 18 oktober öppnade Lagerhaus igen efter att de stängde sin butik i januari 2021. Espresso House har tidigare haft ett mindre café i Fältöversten, och den 19 november öppnade de i nya större lokaler med ett bredare sortiment.
– Det är så roligt att få välkomna både nya och nygamla koncept till Fältöversten. Vi strävar efter att ha en bredd här på handelsplatsen som kan tillgodose alla möjliga behov som dyker upp i karlaplanarnas vardag. De här fyra tillskotten går helt i linje med detta – samtidigt som de tillför en för många välbehövlig guldkant, säger Tobias Edberg, centrumchef.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige