Image

Friskis & Svettis till Stinsen

Uthyrning Friskis & Svettis flyttar från Sollentuna till Stinsen Shopping Center i Häggvik. De nya lokalerna är på 2 100 kvadratmeter.
Publicerad den 14 Mars 2011

Newsec Asset Management har genomför uthyrningen av lokalen, som man förvaltar på uppdrag av ING Real Estate.

- Antalet besökare kommer att öka ytterligare med denna etablering, samtidigt som det totala utbudet stärks, säger centrumchef Lotta Moos, vid Newsec Asset Management.

- ING är glada och stolta över att välkomna Friskis & Svettis till Stinsen. Friskis & Svettis är ett mycket starkt varumärke som passar perfekt i Stinsens profilering och som kommer att erbjuda ett mervärde till centrumets kunder, säger Karin Polstam som är asset manager på ING Real Estate.

- Friskis & Svettis Sollentuna är glada och förväntansfulla inför samarbetet med Stinsen och Newsec Asset Management. Lokalerna är perfekta för oss och läget mycket uppskattat. Det ska bli roligt att öppna Sollentunas finaste träningsanläggning i höst, säger Sven Egnell som är ordförande i Friskis & Svettis i Sollentuna.

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Malmö vinner Årets Stadskärna

Öresund Igår prisades Malmö för arbetat man gjort med sin stadskärna med priset Årets Stadskärna. Fastighetssverige kollade närmare på vad som pågår i Malmö på fastighetssidan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige