Image

Fossens camping i Uddevalla såld

Transaktioner Fossens camping i Bokenäs, Uddevalla är nu såld.
Publicerad den 5 Maj 2014
Fossens camping i Uddevalla. Bild: SE 360
Fossens camping i Uddevalla.

Köpare är Forsbacken Group. Säljaren, Stiftelsen Fossen, har anlitat Newsec Investment som rådgivare i samband med försäljningen.

- Vi ser fram emot att ta över och driva denna fantastiska camping. Detta är en långsiktig investering som vi är mycket stolta och glada över att ha kommit i mål med. Det ska bli en spännande sommar och vi välkomnar alla gamla och nya campinggäster till oss, säger Stig Jönsson, vd för Forsbacken Group.

Campingplatsen är vackert belägen med direkt närhet till Gullmarsfjorden och har 216 uppställningsplatser för husvagn, tio stugor för uthyrning och 65 småbåtsplatser. Totalt markareal är cirka 550 000 kvadratmeter.

- Vi tror att Forsbacken Group kommer att driva campingen och ta tillvara på dess potential på bästa möjliga sätt. Forsbacken Group är ett företag med driv och kunskap och vi är därför glada att nu överlämna denna fantastiska anläggning till dem, säger företrädare för Stiftelsen Fossen.

Parterna har överenskommit om att avvakta med att offentliggöra köpeskillingen.

- Intresset för försäljningen har varit stort och det har varit en mycket givande process att arbeta med. Det unika läget vid Gullmarsfjordens strand i kombination med närheten till såväl Uddevalla som Lysekil bedömer vi som en bidragande faktor, säger Anders Åberg, vd Newsec Investment.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Uppdaterad lista: Så mycket äger branschtopparna

Lista Fastighetssverige har tittat på hur stort innehav de verkställande direktörerna sitter på i det egna bolaget. Här är en uppdaterad lista efter årets första fyra månader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige