Image

Förbifart Stockholm-kontor till Diligentia i Sundbyberg

Uthyrning Trafikverket väljer att förlägga sitt kontor för Förbifart Stockholm till Diligentias kontorsfastighet på Löfströms allé 6A i Sundbyberg.
Publicerad den 14 Januari 2015
Förbifart Stockholms kontor förläggs till Max Sieverts gamla kabelfabrik i Sundbyberg. Bild: Diligentia
Förbifart Stockholms kontor förläggs till Max Sieverts gamla kabelfabrik i Sundbyberg.

Trafikverket flyttar under våren in på 1 350 kvadratmeter i markplan i det som en gång i tiden var Max Sieverts Kabelfabrik.

Förbifart Stockholm är ett av Sveriges genom tiderna största infrastrukturprojekt och binder samman de norra och södra länsdelarna, avlastar Essingeleden och innerstaden och minskar sårbarheten i Stockholms trafiksystem.

- Sundbyberg är en spännande kommun i tillväxt och vi ser positivt på det ökade intresset för kontorslokaler i området. Vi hälsar Trafikverket, Förbifart Stockholm varmt välkomna, säger Markus Pfister, fastighetschef kontor på Diligentia.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige