Image
Fredrik Cronqvist, Tina Lindh, Olof Andersson och Peter Wiman medverkar i Handels- och kontorsspåren på Fastighetsmarknadsdagen Öresund på Malmö Live den 24 augusti.
Fredrik Cronqvist, Tina Lindh, Olof Andersson och Peter Wiman medverkar i Handels- och kontorsspåren på Fastighetsmarknadsdagen Öresund på Malmö Live den 24 augusti.

Fokus på handels- och kontorsfastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 24 augusti kickstartar fastighetshösten i Malmö när branschen möts på Malmö Live. Ett av dagens många fokusområden är det på marknaderna för handels- och kontorsfastigheter. Missa inte att Boka tidigt-rabatten (4 för 3) stänger i dag.
Publicerad den 30 Juni 2017
Annons
Image

Handelsspåret inleds med att Trianons vd Olof Andersson berättar hur man ska vända köpcentrumet Entré till succé (vilket ju aldrig förra ägarna tyska Commerz Real lyckades med).
Därefter kommer Savills analyschef Peter Wiman ge en mycket initierad bild av trender och investeringsmöjligheter i handelsfastigheter.

Därefter inleds kontorsspåret med att Castellums Tina Lindh berättar om det som ska bli Nordens första Well-certifierade fastighet, deras kontorshus Eminent i Hyllie.
Och så avslutar Fredrik Cronqvist, partner på Brunswick Real Estate, kontorsspåret med att ge en fullödig bild av kontorsmarknaden och affärsmöjligheterna i regionen.

Missa inte att anmäla dig till Branschens mötesplats i Malmö den 24 augusti – anmäl dig här! (Boka tidigt rabatt, gå 4 betala för 3, gäller till och med i dag!)


Se hela programmet här.

Fastighetsmarknadsdagen Öresund är branschens självklara mötesplats i Malmö. Det är ett heldagsseminarium med två rejäla temaspår för maximal marknadsuppdatering och gott om tid för nätverkande och inspiration. Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Partnerföretag är Advokatfirman Delphi, Fasticon Kompetens och Serneke Group.

Moderator är Gunnar Wrede.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2021

Var: Malmö Live

När: 20 oktober 09.00–16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners:


 

Se filmen från tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY