Image

Flera nya aktörer till Sollentuna

Uthyrning Sollentuna centrum breddar sin butiksmix inom flera områden. Den 18 maj öppnar Clas Ohlson på 1 140 kvadratmeter och Kappahl på 700 kvadratmeter.
Publicerad den 10 Maj 2017
Sollentuna centrum. Bild: Sollentuna centrum
Sollentuna centrum.

Tidigare i april öppnade även Polarn O. Pyret upp i centrumet, efter flytt från Stinsen.

– Alla dessa tre butiker har varit efterfrågade av våra kunder, och vi har haft en dialog med dem under en längre tid för att hitta den rätta strategiska placeringen. Med Clas Ohlson optimerar vi vårt utbud genom att vi nu kan erbjuda ett starkt sortiment inom hem och fritid. Kappahl och Polarn O. Pyret är två av de stora kedjorna i Sverige, där vi bland annat stärker upp oss inom sortiment barn. Så det är med varm hand vi hälsar dem välkomna till oss, säger Carl Isaksson, centrumchef i Sollentuna centrum.

Sollentuna centrum ägs sedan 2014 av Thon Property, där den svenska fastighetsportföljen i dag innehåller elva köpcentrum.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige