Image
Solna Port.
Solna Port. Bild: Fastpartner

Fastpartner tecknar nya hyresavtal i Solna Port

Uthyrning Fastpartner har tecknat två nya hyresavtal i Solna Port, Haga Norra. Det ena med Kriminalvården och det andra med Setra Group AB.
Publicerad den 12 September 2023

Det ena nytecknade avtalet avser Kriminalvården som slutit ett nytt femårigt hyresavtal om 943 kvadratmeter, vilket ökar deras förhyrning till totalt 2 538 kvadratmeter. Det andra avser Setra Group AB, ett av Sveriges största träindustriföretag, som tecknat ett nytt hyresavtal avseende en lokal om 548 kvadratmeter.

– Att Kriminalvården utökar sin förhyrning och Setra Group väljer Solna Port i Haga Norra är ett gott betyg. Det attraktiva läget, vårt fullservicekoncept och kontorslösningar i framkant gör helt enkelt detta till ett förstahandsalternativ för allt fler företag och organisationer, säger James Thorén, förvaltare på Fastpartner.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige