Image
Olof Andersson, vd för Trianon.
Olof Andersson, vd för Trianon. Bild: Malmö Stad / Trianon

Fastighetsmarknadsdagen Skåne – Profilen: Olof Andersson

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Olof Andersson är grönsakshandlaren som gav sig in i fastighetsbranschen och skapade det börsnoterade miljardbolaget Trianon, där han fortfarande är största ägare. Möt Trianon-vd:n på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 12 november.
Publicerad den 15 Oktober 2020

Fastighetsmarknadsdagen Skåne hålls på Malmö Live den 12 november. Det är ett heldagsseminarium om läget på fastighetsmarknaden med fokus på den skånska marknaden.

Fastigetsmarknadsdagen Skåne är ett fysiskt event. Det klassas inte som en offentlig sammankomst och omfattas därför inte av eventuella 50-personersbegränsningar. Självklart följer vi och Malmö Live Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd, hygien etc.

Vi kommer även att livestreama seminariet.

Förutom analyser och marknadsuppdateringar intervjuas branschens tungviktare. En av höjdpunkterna blir intervjun med Trianons vd och storägare Olof Andersson. Han köpte Trianon 2006, efter en lång karriär som grönsakshandlare och grossist. Sedan dess har han utvecklat Trianon till dagens fokuserade börsbolag med nästan nio miljarder i fastighetsvärde och över fem miljarder i börsvärde.

På Fastighetsmarknadsdagen Skåne intervjuas han av moderator Trine Grönlund om sin karriär, marknadsläget och framtiden.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Till och med den 21 oktober kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för 2.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds Torg.

När: 11 mars 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)


Pris: 4995 kronor exkl. moms.

Du anmäler dig till seminariet här

Med anledning av corona-pandemin har vi på Fastighetssverige valt att öka säkerhetsnivån till max vad gäller hygien på samtliga våra seminarier. Det kommer att finnas relevant skyddsutrustning, såsom handsprit och ansiktsmasker, tillgänglig på plats och vi kommer att möblera med generöst utrymme i seminariesalen för att säkerställa att vi kan hålla social distans enligt nu gällande regler och rekommendationer. Hotellen kommer också att ha maximalt förhöjda städ- och hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras under dagen.
 

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Nedan kan du läsa om förra årets upplaga: 
2019

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners: 

Se filmen från 2019 års event här:
 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY