Image
Olof Andersson, vd för Trianon.
Olof Andersson, vd för Trianon. Bild: Malmö Stad / Trianon

Fastighetsmarknadsdagen Skåne – Profilen: Olof Andersson

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Olof Andersson är grönsakshandlaren som gav sig in i fastighetsbranschen och skapade det börsnoterade miljardbolaget Trianon, där han fortfarande är största ägare. Möt Trianon-vd:n på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 12 november.
Publicerad den 15 Oktober 2020

Fastighetsmarknadsdagen Skåne hålls på Malmö Live den 12 november. Det är ett heldagsseminarium om läget på fastighetsmarknaden med fokus på den skånska marknaden.

Fastigetsmarknadsdagen Skåne är ett fysiskt event. Det klassas inte som en offentlig sammankomst och omfattas därför inte av eventuella 50-personersbegränsningar. Självklart följer vi och Malmö Live Folkhälsomyndighetens rekommendationer om avstånd, hygien etc.

Vi kommer även att livestreama seminariet.

Förutom analyser och marknadsuppdateringar intervjuas branschens tungviktare. En av höjdpunkterna blir intervjun med Trianons vd och storägare Olof Andersson. Han köpte Trianon 2006, efter en lång karriär som grönsakshandlare och grossist. Sedan dess har han utvecklat Trianon till dagens fokuserade börsbolag med nästan nio miljarder i fastighetsvärde och över fem miljarder i börsvärde.

På Fastighetsmarknadsdagen Skåne intervjuas han av moderator Trine Grönlund om sin karriär, marknadsläget och framtiden.

Du ser programmet för dagen här och du anmäler dig här. Till och med den 21 oktober kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för 2.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:











Partners:





Se en film från ett tidigare event här:




 

Mer från Fastighetssverige