Image
EY:s analyschef Peter Wiman analyserar hur digitala satsningar överförs till ökade värden på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl i Stockholm den 4 maj.
EY:s analyschef Peter Wiman analyserar hur digitala satsningar överförs till ökade värden på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl i Stockholm den 4 maj. Bild: Savills/Istock Montage: Eddie Ekberg

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning: Hur översätts digitala satsningar till ökade värden?

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning Den 4 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning – mötesplatsen där du får koll på de hetaste digitaliseringstrenderna och framtidens fastighetsförvaltning. Under dagen får vi en uppdatering av EY:s Peter Wiman på temat: Hur översätts digitala satsningar till ökade värden? Anmälan stänger nästa fredag den 29 april – säkra din plats i dag!
Publicerad den 22 April 2022

Digitala satsningar och initiativ kan bredda kunderbjudandet och öka servicen – men det är inte alla initiativ som självklart leder till ökade hyror eller värden. Hur ser sambandet ut mellan digitala satsningar och ökade värden? Var finns fallgroparna och vad lyckas bäst?
Svaren levereras av Peter Wiman, ansvarig för analys och fastighetsvärdering på EY, på Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning på Birger Jarl den 4 maj.
Säkra din plats här! Anmälan stänger nästa fredag den 29 april
(Utnyttja vår mängdrabatt och anmäl fyra personer men betala endast för tre! Ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod.) Den här dagen kommer även live streamas för den som hellre deltar digitalt.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning är en heldag för alla i branschen som är intresserad av proptech, digitalisering och framtidens effektiva och hållbara fastighetsförvaltning – det är på Birger Jarl i Stockholm den 4 maj du skaffar dig försprång i den digitala kapplöpningen!

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Moderator är professionella och omtyckta Anna Bellman, en av landets allra bästa moderatorer.

Partnerföretag är: Accessy, Amido, Fasticon, L.E.B Fastighetssystem, Parakey och Zynka Group – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

EY på Branschguiden

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och rådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över.

För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

Läs mer om EY på Branschguiden

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning 2022

Var: Hotel Birger Jarl,  Birger Jarlsgatan 61A, Stockholm

När: 4 maj 2022, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

 
Ny teknik medför nya möjligheter till en effektiviserad fastighetsförvaltning. Smarta lösningar kan leda till stora besparingar och mindre klimatavtryck. Här uppdaterar du dig om trenderna inom hållbar fastighetsförvaltning just nu.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Arrangörer:Partners:


Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige