Image
Johanna Skogestig.
Johanna Skogestig. Bild: Gustav Kaiser

Fastighetskvinnan: Vasakronans vd om corona-året och framtiden

Fastighetskvinnan Förra hösten blev Johanna Skogestig den första kvinnan som blev vd för Sveriges största fastighetsbolag. Då hade hon inte räknat med den största pandemin på 100 år… På seminariet Fastighetskvinnan intervjuas Vasakronans vd om sitt första vd-år, hur hon och bolaget har behandlat coronapandemin, karriärmöjligheter och framtidens kontor och arbetsliv. Anmälan till seminariet Fastighetskvinnan stänger på fredag.
Publicerad den 6 Oktober 2020

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 14 oktober, som ett fysiskt event.

Fastighetskvinnan klassas inte som en offentlig sammankomst och omfattas därför inte av 50-personersbegränsningarna. Självklart följer vi och Grand Hotel Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

För att minska trängseln och risken för smittspridning har vi flyttat eventet till den stora Vinterträdgården på Grand Hotel.

Ambitionen med Fastighetskvinnan är att det ska vara branschens främsta inspirationsseminarium. Några av de övriga talarna är Caroline Farberger, som är den första i den svenska näringslivseliten som har gått ut och berättat offentligt om sin könskorrigering, näringslivsprofilen Gunilla von Platen, börs-vd:arna Biljana Pehrsson, Annica Ånäs, Eva Landén, Ulrika Hallengren, Siv Malmgren och Carola Lavén. Du ser hela programmet här och du anmäler dig här, senast nu på fredag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige