Image
Stig-Arne Bäckman, Monica Westerberg och Bengt Johansson pratar mångfald på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel.
Stig-Arne Bäckman, Monica Westerberg och Bengt Johansson pratar mångfald på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel.

Fastighetskvinnan: Lyckad integration – praktiska exempel

Fastighetskvinnan Integrationen är en av Sveriges ödesfrågor och bygg- och fastighetsbranschen kan spela en nyckelroll. På seminariet Fastighetskvinnan ges konkreta exempel på lyckad integration.
Publicerad den 27 Augusti 2019

För fastighets- och samhällsbyggnadssektorn är integrationen inte bara en fråga om att göra samhällsnytta utan även en möjlighet att säkra kompetens på en marknad där arbetskraft är en bristvara. På seminariet Fastighetskvinnan hör vi exempel på projekt som är win win win – för samhället, företagen och individen från Stig-Arne Bäckman, projektledare, Talangakademin, Monica Westerberg, mångfaldschef, Skanska Sverige och Bengt Johansson, vd, Forsen.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel onsdagen den 4 september. Du anmäler dig här senast på torsdag.

Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium. Det är unikt såtillvida att 90 procent av talarna är kvinnor – män medverkar på scen endast när det handlar om jämställdhet och mångfald. Bland de övriga talarna återfinns bland andra Botkyrkabyggens Chris Österlund, Swecos Åsa Bergman, arkitekten Rahel Belatchew, Besqabs Anette Frumerie och Choices Lisa Farrar. Du ser hela programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY