Image
Pernilla Bonde, vd för HSB.
Pernilla Bonde, vd för HSB. Bild: HSB

Fastighetskvinnan: Digitaliseringstransformationen – de sega gubbarnas sista suck?

Fastighetskvinnan Pernilla Bonde leder hundraåriga HSB:s digitaliseringsresa.
Publicerad den 19 Juli 2021

Pandemirestriktionerna har lättat och som läget är just nu tillåts inomhusevent med en sittande publik på maximalt 300 personer.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 2 september. Det är åttonde gången som Fastighetssverige genomför eventet som profileras som branschens främsta inspirationsseminarium. Det är ett affärsseminarium där kvinnorna står på scen och männen sitter i publiken.

Digitalisering är sedan några år på allas läppar i fastighets- och bostadssektorn. Branschen har länge setts som konservativ och mansdominerad och statliga utredningar har haft titlar som "Sega gubbar" och "Skärpning gubbar!" Men i dag är branschen i förändring, inte minst gäller detta digitaliseringen, en omfattande transformation där heliga kor måste slaktas. Under rubriken "Digitalisering – de seg gubbarnas sista suck" berättar Pernilla Bonde om HSB:s framgångsrika digitaliseringsresa: Hur är det att leda en genomgripande förändring i en organisation som funnits i snart 100 år? Vilka lärdomar drar hon och hur ser de konkreta framgångsfaktorerna ut?

Du anmäler dig till seminariet här och du ser programmet här.

Använd gärna vår grupprabatt – går ni fyra från samma företag behöver ni bara betala för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY