Image
Executive Property hyr ut till Handelskammaren i fastigheten Smörkontrollen 1 i Malmö.
Executive Property hyr ut till Handelskammaren i fastigheten Smörkontrollen 1 i Malmö. Bild: Executive Property

Executive Property hyr ut till Handelskammaren

Uthyrning Handelskammaren har tecknat avtal med Executive Property om cirka 900 kvadratmeter kontorslokaler i fastigheten Smörkontrollen 1 på Ångbåtsbron i Nyhamnen i Malmö.
Publicerad den 12 Januari 2023

Handelskammaren är en privat näringslivsorganisation som arbetar för att göra Sydsverige till en bättre plats för affärer. I nätverket ingår 2500 medlemsföretag och varje år håller man i över 200 evenemang med totalt flera tusen deltagare.

– Jag är glad att kunna berätta att vi i juni flyttar till nya, fräscha lokaler på Ångbåtsbron. Det blir en spännande nystart för oss och de nya lokalerna anpassas efter nya behov i vår verksamhet. Läget nära hamninloppet ger oss både gångavstånd från Malmö central och en magnifik utsikt över både hav och stad, säger Handelskammarens vd Stephan Müchler.

Fastigheten Smörkontrollen 1 är en välkänd kontorsfastighet med bred mix av hyresgäster belägen ett stenkast från city och Malmö central. Under förra året blev den certifierad enligt Breeam In Use och just nu pågår moderniseringsarbeten för att kunna välkomna ytterligare nya hyresgäster. Några andra hyresgäster i fastigheten är Kährs, NE och Knightec.

– Vi är glada över att Handelskammaren valt oss och gratulerar samtidigt till en fantastisk penthouselokal med Malmös kanske bästa utsikt, säger Christian Histrup, uthyrningsansvarig på Executive Property.

Tillträde sker i juni.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Executive Property Europe AB på Branschguiden

Executive Property är ett väletablerat, familjeägt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar i första hand kommersiella fastigheter på de bästa lägena främst i Öresundsregionen.
I vår koncern finns även Gertrudsvik Sjöstad i Västervik, Delta Park I & II i Köpenhamn, Hirschgebouw i Amsterdam och Trillevallens fjällanläggning nära Åre.
Vi investerar för att behålla, inte för att spekulera – något vi tror skapar långsiktiga relationer.

Läs mer om Executive Property Europe AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige