Image

Ernst & Young stärker upp fastighetssektorn

Karriär Ernst & Young stärker sitt skatteteam inom fastighetstaxering och inkomstskatt med fem strategiska rekryteringar.
Publicerad den 3 Oktober 2012
Annika Arnström. Bild: Ernst & Young. Bild: Ernst
Annika Arnström. Bild: Ernst & Young. Carl-Magnus Uggla. Bild: Ernst & Young. Bild: Ernst & Young
Carl-Magnus Uggla. Bild: Ernst & Young.

Annika Arnström, ny partner inom Ernst & Young Tax, leder satsningen inom fastighetstaxering. Hon har arbetat som skattejurist i 25 år och kommer närmast från Grant Thornton där hon varit partner i många år. Annika Arnström har tidigare även jobbat på Deloitte och Fastighetsägarna. Hon arbetar i huvudsak med fastighetsrelaterade skattefrågor, främst fastighetstaxering. Hon bistår även kunder i omfattande skatteprocesser och håller skräddarsydda utbildningar.

Carl-Magnus Uggla leder satsningen på inkomstskatt. Han varit verksam som skattekonsult sedan år 2000 och kommer närmast från Skeppsbron Skatt. Carl-Magnus Uggla har även erfarenhet från Deloitte och KPMG. Han arbetar med alla typer av inkomstskattefrågor för främst stora och medelstora bolag inom bygg- och fastighetssektorn. Han har ett visst fokus på transaktioner, strukturfrågor och skatteprocesser. Carl-Magnus Uggla har kontinuerligt varit rekommenderad av Who’s Who Legal sedan 2010.

I satsningen mot fastighetssektorn ingår även rekryteringarna av:
Tomas Gunnå, som har varit verksam som skattekonsult sedan 2000. Tomas kommer närmast från Skeppsbron Skatt och han har tidigare arbetat på Deloitte och Skatteverket. Han arbetar med alla typer av inkomstskattefrågor för stora och medelstora bolag inom främst bygg- och fastighetssektorn. Han har ett visst fokus på transaktioner och strukturfrågor.

Karolina Silvén, som har arbetat med skattefrågor sedan 2005, och som konsult sedan 2007. Hon kommer närmast från Deloitte och arbetar med fastighetstaxering samt med alla typer av inkomstskattefrågor med fokus på fastighetsbolag.

Maria Bergenmo, som har varit verksam som skattejurist sedan 2002. Hon kommer närmast från Grant Thornton och arbetar framför allt med fastighetstaxeringsfrågor och processföring, men även med inkomstbeskattningsfrågor.
– Jag tycker att det är riktigt kul att få addera tjänster till Ernst & Youngs i övrigt rika utbud och starka varumärke. Jag är otroligt tacksam över att få arbeta med byråns trevliga kunder och vi upplever också en kraftig kundtillströmning, som vi är mycket glada över. För att möta behovet rekryterar vi nu de bästa på marknaden och vår vision är att vara dubbelt så många inom en tvåårsperiod, säger Annika Arnström.
– Det känns fantastiskt roligt att få ingå i ett så kompetent team med en ledande roll som rådgivare på fastighetsmarknaden. Att få vara med och forma en satsning som innefattar fastighetstaxering, inkomstskatt och moms, i nära samarbete med våra andra avdelningar, ger mig dagligen nya perspektiv på hur vi kan hjälpa våra kunder till framgång, säger Carl-Magnus Uggla.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige