Image

Erlandsson och Wedels bygger bostäder i Kungshamn

Bostäder Wedels Fastigheter utvecklar tillsammans med Erlandsson Bygg 36 bostadsrätter i centrala Kungshamn.
Publicerad den 3 Juni 2016

Lägenheterna är fördelade på två huskroppar. Förhoppningen är att byggnationen kan komma igång under nästa år, med beräknad första inflyttning under 2018.

– Det är stimulerande att tillsammans med vår partner Wedels Fastigheter få möjlighet att vara med och utforma en helt ny byggnation i Kungshamn och därmed kunna erbjuda moderna och hemtrevliga bostäder, säger Markus Brink, vd och koncernchef på Erlandsson Bygg AB.

– Det är roligt att få vara med och utveckla Kungshamn. Det är stor efterfrågan på nya bostäder och det känns samtidigt tryggt att samarbeta med en etablerad part som Erlandsson Bygg, säger Jan Öster på Wedels Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige