Image
Jakob Fyrberg.
Jakob Fyrberg. Bild: Emilshus

Emilshus köper i Småland och Östergötland

Transaktioner Emilshus har förvärvat åtta fastigheter i Östergötland och en fastighet i Småland med en total uthyrbar area om cirka 15 000 kvadratmeter och en genomsnittlig återstående hyrestid om 2,9 år. Årligt hyresvärde uppgår till 16,5 miljoner kronor.
Publicerad den 7 Februari 2024

Av fastigheterna i Östergötland är fem belägna i Linköping, en i Norrköping och två i Motala. Fastigheterna är fullt uthyrda med välkända rikstäckande hyresgäster såsom Ramirent, Dahl, Ramudden, Renta, Elajo och Wurth. Fastigheten i Växjö är fullt uthyrd med ReuseIT/Elanders som hyresgäst. Tillträde beräknas ske under första kvartalet 2024.
– Emilshus fortsätter att växa och stärker närvaro ytterligare i Östergötland, en av våra nyare marknader. Det är fastigheter i bra lägen och med stabila hyresgäster som passar oss mycket väl, kommenterar Jakob Fyrberg, vd för Emilshus.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige