Image
Elgigantens nya varuhus i Skellefteå är ungefär dubbelt så stort som det gamla.
Elgigantens nya varuhus i Skellefteå är ungefär dubbelt så stort som det gamla. Bild: Elgiganten

Elgiganten inviger varuhus i Skellefteå

Uthyrning Elgiganten inviger nu det nya varuhuset i Skellefteå som flyttat till Solbacken handelsområde. Butiken är ungefär dubbelt så stor som bolagets tidigare varuhus och invigningen sker den 31 mars.
Publicerad den 31 Mars 2023

Varuhuset blir nästintill dubbelt så stort och går från 995 kvm till 1762 kvm. I och med flytten etableras det senaste butikskoncptet som varuhuskedjan byggt upp i många varuhus de senaste åren. Det innebär skandinavisk butiksinredning samt dedikerade avdelningar för Elgigantens stora satsningsområden; kök och gaming.

– Vi är stolta att äntligen få öppna vårt nya fina varuhus. Solbacken är en attraktiv handelsplats med en välkomnande atmosfär och har varit en efterlängtad flytt för oss. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda personlig service men med ett ännu större och bättre utbud av produkter och tjänster, säger Anton Olsson, varuhuschef på Elgiganten Skellefteå.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige