Image

Diligentia framtidssäkrar sina fastigheter

BOLAG För att säkerställa ett framtidssäkert erbjudande till kontorshyresgäster jobbar Diligentia i ett tvärvetenskapligt projekt som man valt att kalla Future Lab.
Publicerad den 10 September 2009

- För att framtidssäkra våra fastigheter behöver vi veta och förstå vilka krav som kommer att ställas när det gäller kontorslokaler framöver, säger projektledaren Jonas Hurtigh Grabe.

En del av projektet går ut på att söka svar på frågorna: Hur kommer kontorsmedarbetare att jobba om 20 år? Vilka lägen blir attraktiva? Vilka planlösningar kommer man att föredra? Vilken typ av lokaler blir hetast?

- Det är svårt att uppbringa ett kontor som passar precis alla, men det gäller att hitta en balans där medarbetarna trivs så bra som möjligt. Säkert är i alla fall att morgondagens arbetsplatser kommer att behöva vara mer flexibla enligt devisen \″anywhere, anytime\″, och detta ska vi som fastighetsbolag kunna leva upp till, berättar Jonas Hurtigh Grabe.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige