Image

"Det är svårt att sälja bostadsrätter"

Bostäder Bostadsbyggandet puttrar på i sakta mak. Åtminstone för Stena Fastigheter i Göteborg, som har en projektportfölj som ser bra ut och en framtid som ter sig om inte bländande ljus så i varje fall inte mörk. När bolagets vd Agneta Kores besökte Stora Bostadsdagen i Göteborg var hon tydlig med vägen framåt när det gäller bostäder: – Efterfrågan på små, dyra lägenheter är inte alls lika stark som den varit.
Publicerad den 20 Maj 2024

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige