Image

De köper Cushman & Wakefield – tar upp kampen med JLL och CBRE

Bolag Familjen Agnelli säljer nu Cushman & Wakefield till amerikanska investeraren TPG för 16,5 miljarder kronor. TPG köpte även nyligen DTZ och amerikanska rådgivningsfirman Cassidy Turley. De tre bolagen kommer att samlas under varumärket Cushman & Wakefield och ta upp kampen med de två jättarna CBRE och JLL.
Publicerad den 11 Maj 2015

Cushman & Wakefield kommer, enligt Market Watch, i den nya skepnaden att ha 250 kontor i mer än 50 länder och ledas av Brett White som var vd på CBRE fram till 2012 och i hög grad hjälpte till att göra CBRE till den största fastighetsrådgivaren i världen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY