Image
Bild: White

De kan bli Årets bästa svenska köpcentrum

Sverige Frölunda torg, Grand Samarkand och Marieberg Galleria är nominerade till Nordic council of shopping centers tävling Årets bästa svenska köpcentrum.
Publicerad den 16 Januari 2012
Frölunda Torg. Bild: White. Bild: White
Frölunda Torg. Bild: White. Grand Samarkand. Bild: Mats Åsman. Bild: Mats Åsman
Grand Samarkand. Bild: Mats Åsman.

Det av de tre köpcentrumen (Frölunda torg, utanför Göteborg som ägs av Diligentia, Grand Samarkand utanför Växjö, som ägs av Eurocommercial properties och Marieberg galleria utanför Örebro, som ägs av Steen och Ström) som vinner blir inte bara bäst i Sverige, utan får också tävla för att bli bästa nordiska köpcentrum.

De senaste åren har tävlingen om bästa köpcentrum skett i samarbete med Retail Awards, men går nu helt i NCSC egen regi, bland annat på grund av krockar i tidsplanerna. Priset till det bästa svenska köpcentrumet kommer att delas ut i slutet av mars och den nordiska vinnaren kommer att koras den 8 maj i Köpenhamn, skriver Dagens Handel.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige