Image
Bild: White

De kan bli Årets bästa svenska köpcentrum

Sverige Frölunda torg, Grand Samarkand och Marieberg Galleria är nominerade till Nordic council of shopping centers tävling Årets bästa svenska köpcentrum.
Publicerad den 16 Januari 2012
Frölunda Torg. Bild: White. Bild: White
Frölunda Torg. Bild: White. Grand Samarkand. Bild: Mats Åsman. Bild: Mats Åsman
Grand Samarkand. Bild: Mats Åsman.

Det av de tre köpcentrumen (Frölunda torg, utanför Göteborg som ägs av Diligentia, Grand Samarkand utanför Växjö, som ägs av Eurocommercial properties och Marieberg galleria utanför Örebro, som ägs av Steen och Ström) som vinner blir inte bara bäst i Sverige, utan får också tävla för att bli bästa nordiska köpcentrum.

De senaste åren har tävlingen om bästa köpcentrum skett i samarbete med Retail Awards, men går nu helt i NCSC egen regi, bland annat på grund av krockar i tidsplanerna. Priset till det bästa svenska köpcentrumet kommer att delas ut i slutet av mars och den nordiska vinnaren kommer att koras den 8 maj i Köpenhamn, skriver Dagens Handel.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi ger oss in i logistiksegmentet på allvar"

Bolag Genom affären med Savills IM tar Niam på allvar klivet in på logistikmarknaden. Bolagets fondchef, Henrik Gerdin, berättar för Fastighetssverige vad den förvärvad portföljen betyder för satsningen, vad man letar efter i nya logistikförvärv, vilka marknaderna man tittar på, och hur han ser på logistikmarknaden i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige