Image

De får uthyrningsuppdraget i Brahelund 2

Stockholm Cushman & Wakefield och Nordic PM får uppdraget att fylla Brahelund 2 i Solna. Fastigheten har en uthyrningsbar yta om 43 700 kvadratmeter varav Skanska lämnar 36 000 kvadratmeter i januari 2014.
Publicerad den 8 April 2013

Uppdraget avser uthyrning av kontorslokaler i fastigheten Brahelund 2, Råsundavägen 2-16, i Solna i norra Stockholm. Fastigheten har en total uthyrningsbar yta om cirka 43 700 kvadratmeter, varav Skanska hyr cirka 36 000 kvadratmeter som de avser lämna under januari 2014.

- Vi är såklart stolta över att ha fått förtroendet av Commerz Real Investmentgesellschaft mbH att tillsammans med Nordic PM få jobba med detta spännande uthyrningsuppdrag och ser goda möjligheter att snabbt hitta rätt hyresgäster till fastigheten. De moderna kontors- och konferenslokalerna i huset kommer att hålla en mycket hög standard när de är anpassade och står inflyttningsklara i mitten av 2014. Idag ser vi en efterfrågan av större sammanhängande ytor i bra lägen med direktaccess till E 4:an och goda parkeringsmöjligheter. Alla dessa krav kan vi tillmötesgå i Brahelund 2 vilka är viktiga parametrar för att vi snabbt ska lyckas med vår uppgift, säger Anders Henningsson, uthyrningschef på Cushman & Wakefield.

- Vår målsättning är att skapa en effektiv och framgångsrik uthyrningsprocess. Cushman & Wakefields stora internationella nätverk samt deras och Nordic PM:s drivna uthyrningsteam gör dem till rätt samarbetspartners i detta uppdrag och vi kommer tillsammans göra allt för att uppnå vårt mål, säger Stephan Böttger, Senior Asset Manager på Commerz Real.

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige