Image
Christina Hambäck, Anna Kullendorff och Ylva Sarby Westman diskuterar transaktionstrender på seminariet Fastighetskvinnan.
Christina Hambäck, Anna Kullendorff och Ylva Sarby Westman diskuterar transaktionstrender på seminariet Fastighetskvinnan.

De diskuterar transaktionstrender på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan En panel, bestående av Christina Hambäck, Ylva Sarby Westman och Anna Kullendorff, diskuterar transaktionstrender på seminariet Fastighetskvinnan den 1 september.
Publicerad den 5 Juli 2016

Den svenska transaktionsmarknaden har i flera år visat upp imponerande volymer. Hur ser trenderna ut för närvarande och vad kan vi se fram emot framöver. Tre experter med stor erfarenhet av fastighetstransaktioner diskuterar på seminariet Fastighetskvinnan:

# Christina Hambäck, vice Head of Capital Markets på Newsec.
# Anna Kullendorff, affärsutvecklingschef inom fastighetsutveckling och transaktioner på Profi.
# Ylva Sarby Westman, vice vd och Chief Investment Officer på Kungsleden.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.
Det är ett brett fastighetsseminarium, men delvis inriktat på jämställdhets- och mångfaldsfrågor. Unikt för det här seminariet är att huvuddelen av talarna är kvinnor – män deltar i punkter som handlar om jämställdhet och mångfald.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 7 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:

Mer från Fastighetssverige