Image
Christina Hambäck, Anna Kullendorff och Ylva Sarby Westman diskuterar transaktionstrender på seminariet Fastighetskvinnan.
Christina Hambäck, Anna Kullendorff och Ylva Sarby Westman diskuterar transaktionstrender på seminariet Fastighetskvinnan.

De diskuterar transaktionstrender på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan En panel, bestående av Christina Hambäck, Ylva Sarby Westman och Anna Kullendorff, diskuterar transaktionstrender på seminariet Fastighetskvinnan den 1 september.
Publicerad den 5 Juli 2016

Den svenska transaktionsmarknaden har i flera år visat upp imponerande volymer. Hur ser trenderna ut för närvarande och vad kan vi se fram emot framöver. Tre experter med stor erfarenhet av fastighetstransaktioner diskuterar på seminariet Fastighetskvinnan:

# Christina Hambäck, vice Head of Capital Markets på Newsec.
# Anna Kullendorff, affärsutvecklingschef inom fastighetsutveckling och transaktioner på Profi.
# Ylva Sarby Westman, vice vd och Chief Investment Officer på Kungsleden.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.
Det är ett brett fastighetsseminarium, men delvis inriktat på jämställdhets- och mångfaldsfrågor. Unikt för det här seminariet är att huvuddelen av talarna är kvinnor – män deltar i punkter som handlar om jämställdhet och mångfald.

Du anmäler dig till seminariet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2022

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: 8 september, 09.00 - 16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas.tollesson@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Se film från ett tidigare event här:


Arrangörer:
Partners:
Mer från Fastighetssverige