Image

Cushman & Wakefield växer och flyttar

Karriär Carolina Herling har anställts som Partner inom Capital Markets och Miranda Jensen som ansvarig för Office Agency på Cushman & Wakefield. Med dessa rekryteringar har Cushman & Wakefield i Sverige anställt tio medarbetare under 2015 vilket är i linje med bolagets expansionsplaner.
Publicerad den 8 Maj 2015
Carolina Herling. Bild: Cushman & Wakefield
Carolina Herling. Miranda Jensen. Bild: Cushman & Wakefield
Miranda Jensen. Anders Nordvall. Bild: David Schmidt/Pixprovider
Anders Nordvall.

Carolina Herling kommer närmast från SPG där hon var partner, tidigare har hon arbetat på Niam och Catella. Miranda Jensen har tidigare varit marknadschef på Bonnier Real Estate samt även arbetat på Struktur.

Den 1 oktober kommer Cushman & Wakefield flytta till nya lokaler belägna i kvarteret Citycronan på Regeringsgatan.

- Den svenska verksamheten har haft en mycket bra inledning på 2015. Inom Capital Markets har vi genomfört transaktioner bland annat på uppdrag av Unibail Rodamco och Genesta och inom Office Agency på uppdrag av Pembroke. Vi har utöver detta erhållit ett flertal större försäljningsuppdrag vilka vi nu marknadsför. Säger Anders Nordvall, CEO på Cushman & Wakefield i Sverige.

- Vi är mycket glada över rekryteringarna av Carolina och Miranda vilka kommer att stärka vårt team och vårt serviceerbjudande till våra kunder. Den kommande flytten kommer också medföra att vi kan fortsätta växa i enlighet med vår expansionsplan, säger Anders Nordvall.

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige