Image

Cushman & Wakefield växer inom uthyrning

Bolag Cushman & Wakefield fortsätter utvecklingen av uthyrningsverksamheten och som ett led i detta har Caroline Stjernberg anställts som projektledare och uthyrare till affärsområdet Agency Leasing. Tidigare i år anställdes även Jessica Gräsberg som projektledare och uthyrare.
Publicerad den 13 Mars 2017
Caroline Stjernberg. Bild: Hufvudstaden
Caroline Stjernberg.

Caroline Stjernberg kommer närmast från en roll som uthyrare hos Unibail-Rodamco. Hon har studerat Fastighet och Finans vid KTH och därefter arbetat på bland annat Hufvudstaden och NK.

– Vi har många spännande pågående uthyrningsuppdrag däribland projektuthyrningar om cirka 8 000 kvadratmeter totalrenoverade kontorslokaler på Sveavägen 53 i Stockholm och 5 000 kvadratmeter nyproducerade kontorslokaler på Slottsgatan 71 i Norrköping. För att möta den ökade efterfrågan på våra uthyrningstjänster är vi mycket glada att vi kunnat anställa Caroline Stjernberg. Både Jessica och Caroline har rätt inställning och ett stort driv. Därmed har de förmåga att göra skillnad för våra kunder i varje uppdrag, säger Johan Zachrisson, Head of Agency Leasing för Cushman & Wakefield i Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige