Image
Katarina Sonnevi.
Katarina Sonnevi. Bild: Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield rekryterar Katarina Sonnevi

Bolag Cushman & Wakefield förstärker ledningen och Capital Markets genom att rekrytera Katarina Sonnevi till rollen som Partner och Deputy Head of Capital Markets.
Publicerad den 3 November 2020

– Vi är glada och stolta över att kunna attrahera Katarina Sonnevi som har en gedigen erfarenhet och ett starkt track-record inom branschen. Vår målsättning är alltid att leverera de bästa tjänsterna till våra kunder, vilket vi med denna rekrytering nu stärker ytterligare, framförallt mot bostads- och kontorssegmentet. Nu lägger vi i ytterligare en växel och gasar, säger Kristoffer Sandberg, Head of Capital Markets.

Katarina Sonnevi har anställts som Partner och ansluter till teamet den 1 December 2020. Hon kommer, tillsammans med Kristoffer Sandberg, att ansvara för Capital Markets. Katarina Sonnevi kommer närmast från Nyfosa där hon varit transaktionschef. Hon har gedigen erfarenhet i bagaget såväl från ägarsidan som rådgivningssidan och har tidigare haft nyckelpositioner på Nyfosa, Heimstaden, Natwest, Tenzing och Ericsson.
– I slutändan handlar allting om att skapa maximalt värde till våra kunder, utvecklas och samtidigt ha så roligt som möjligt på vägen både som individ och i teamet. Genom den här rekryteringen så tar vi ännu ett steg i att befästa att vi som bolag är i framkant och vill göra något extra. Vi välkomnar Katarina och ser framemot att hon börjar, säger Karl Persson, Head of Sweden, Cushman & Wakefield.
– Jag har alltid sett Cushman & Wakefield som en av de främsta fastighetsrådgivarna och ser verkligen fram emot att, tillsammans med Kristoffer, ansvara för Capital Markets. Det ska bli spännande att vara en del av ett stort internationellt bolag och få vara med och bidra till ytterligare framgångar och goda affärer för våra kunder, säger Katarina Sonnevi, tillträdande Deputy Head of Capital Markets.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige