Image

Cushman & Wakefield på ny adress i Stockholm och Malmö

Bolag Nu har den sista pusselbiten i sammanslagningen till nya Cushman & Wakefield fallit på plats – bolaget har nu flyttat in i de gemensamma lokalerna i Citycronan på Regeringsgatan 59 i Stockholm.
Publicerad den 4 Juli 2016
Cushman & Wakefield sitter nu på Regeringsgatan 59 i Stockholm. Bild: Cushman & Wakefield
Cushman & Wakefield sitter nu på Regeringsgatan 59 i Stockholm.

De nya lokalerna ligger på plan 9 respektive 10 i två olika byggnadskroppar, vilka symboliskt sammankopplats via en specialbyggd trappbro.

- Det blir en speciell lokal till ett speciellt bolag - starkt tillsammans men också inom respektive affärsområde. Äntligen är vi samlade och kan erbjuda de bästa förutsättningarna för våra medarbetare att skapa de bästa affärerna för våra kunder, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden and the Nordics, Cushman & Wakefield.

- I anslutning till detta är det otroligt glädjande att vi också kan öppna dörrarna till vårt nya Malmö-kontor på Lilla Torg 1. Vi har haft en bra start i Malmö med flera spännande säljuppdrag och fortsättningsvis skall vi växa inte bara inom Capital Markets, utan också inom våra andra affärsområden, säger Anders Nordvall, Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige