Image
Sandvik har just nu sitt huvudkontor i WTC i Stockholm men letar nu efter nya lokaler.
Sandvik har just nu sitt huvudkontor i WTC i Stockholm men letar nu efter nya lokaler. Bild: Wikimedia commons

Cushman & Wakefield hjälper Sandvik hitta nytt huvudkontor

Uthyrning Sandvik har startat upp ett sökuppdrag för nya kontorslokaler. Bolaget söker nya kontorslokaler till deras huvudkontor i Stockholm om cirka 3 000 – 4 500 kvadratmeter och det är Cushman & Wakefield som är rådgivare till Sandvik i projektet. Sandvik är ett internationellt erkänt bolag inom gruv- och anläggningsindustrin med cirka 37 000 anställda världen över.
Publicerad den 20 September 2022

Idag sitter bolaget på ca 4 500 kvadratmeter i WTC sedan drygt tio år tillbaka, men nu letar bolaget återigen efter nya lokaler som ska representera ett nytt modernt arbetssätt. Innan WTC gick flytten från bolagets hemort Sandviken.

Cushman & Wakefield är rådgivare till Sandvik i samtliga led, allt från arbetsplatsstrategi så väl som hyresgästrådgivning och projektledning.

Astrid Lundman, Hyresgästrådgivare på Cushman & Wakefield, säger:
– Sandvik är ett spännande bolag att få arbeta med och lära känna bättre. Jag är övertygad om att vi kommer hitta riktigt bra lokaler till dem samt att många fastighetsägare ser Sandvik som en trygg och stabil hyresgäst som de gärna har i sin portfölj.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige