Image

Cushman & Wakefield hämtar chef från Newsec

Bolag Cushman & Wakefield rekryterar Anders Elvinsson som ny Head of Valuation & Advisory till verksamheten i Sverige. Han kommer därmed också tillhöra ledningsgruppen på företaget och tillträder tjänsten 1 oktober.
Publicerad den 24 Augusti 2018
Anders Elvinsson. Bild: Cushman & Wakefield
Anders Elvinsson.

Anders Elvinsson efterträder SvenErik Hugosson, som i närmare 20 år innehaft rollen. SvenErik stannar kvar inom affärsområdet men kommer då att helt fokusera på kundkontakter och uppdrag.

Anders Elvinsson kommer närmast från rollen som Deputy Head of Valuation på Newsec i Stockholm.

Han är utbildad Civilingenjör vid Chalmers tekniska högskola samt Civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg. Vidare är han MRICS och av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare.

– Jag ser verkligen fram emot möjligheten att arbeta tillsammans med marknadens mest erfarna och kompetenta värderings- och analysteam. Det är en sammansvetsad och framgångsrik grupp och jag tar mig an denna spännande utmaning med ödmjukhet. Målet är att fortsätta vara marknadsledande genom att aldrig tumma på kvaliteten och att tillhandahålla marknadens bäst underbyggda värderingar, säger Anders Elvinsson, tillträdande Head of Valuation & Advisory, Cushman & Wakefield i Sverige.

– Det känns oerhört roligt att Anders axlar ledarskapet för Valuation & Advisory i Sverige. Anders har gedigna kunskaper och rätt approach för att ta över och tillsammans med avdelningen utveckla vårt välrenommerade och starka värderingsteam, säger SvenErik Hugosson, Partner, Cushman & Wakefield.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige