Image
Liselott Sundkvist.
Liselott Sundkvist. Bild: Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield förstärker inom Capital Markets

Bolag Cushman & Wakefield förstärker bolaget genom att anlita Liselott Sundkvist som Art Director till affärsområde Capital Markets.
Publicerad den 13 Januari 2023

Liselott Sundkvist anslöt till bolaget under januari och kommer tidigare från Novier där hon arbetade som marknadsansvarig. Hon får nu rollen Art Director och kommer arbeta nära med transaktionsteamet. Liselott Sundkvist har många års erfarenhet av marknad och kommunikation och över fem års erfarenhet av fastighetsbranschen.
– Vi är stolta över att Liselott har valt att ansluta till vårt framgångsrika team, hon kommer att bli ett viktigt tillskott och bidra till att leverera ytterligare värden till våra kunder, säger Katarina Sonnevi, Head of Capital Markets.
– Det känns riktigt kul och spännande att få vara en del av ett trevligt och engagerat team på Cushman & Wakefield Capital Markets, där vi ska fortsätta vara i framkant och lyfta varje affär, säger Liselott Sundkvist.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige