Image
Filip Carlberg och Disa Sundmark.
Filip Carlberg och Disa Sundmark. Bild: Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield förstärker inom Capital Markets

Bolag Filip Carlberg och Disa Sundmark har rekryterats till affärsområdet Capital Markets.
Publicerad den 30 Augusti 2022

Cushman & Wakefield förstärker bolaget genom att rekrytera två personer till affärsområdet Capital Markets, Filip Carlberg ansluter till Capital Markets i Stockholm och Disa Sundmark till Malmökontoret.

Filip Carlberg ansluter som Associate Director och kommer tidigare från Nordier där han arbetat som projektledare för fastighetstransaktioner. Disa Sundmark ansluter som Analyst och har precis avslutat sina studier på Civilingenjörsprogrammet på LTH.
– Vi är stolta över dessa två rekryteringar, Filip och Disa kommer att bli värdefulla tillskott som behövs för att stärka teamet så vi kan leverera ytterligare värden till våra kunder, säger Katarina Sonnevi, Head of Capital Markets.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige