Image
K1 Karlbergs Strand.
K1 Karlbergs Strand. Bild: Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield får uthyrningsuppdrag av JM

Uthyrning Cushman & Wakefield har fått uthyrningsuppdraget för projektet K1 Karlbergs Strand i Stockholm. JM, som själva flyttar in i huset, har tidigare meddelat att man startar produktionen under första kvartalet 2021 och förväntas vara inflyttningsklart till 2024.
Publicerad den 5 Mars 2021

Utöver JM:s eget kontor samt allmänna ytor innehåller projektet cirka 7 421 kvadratmeter kontor på 2,5 plan för uthyrning till externa hyresgäster för inflyttning 2024.
Vi är stolta över att JM väljer Cushman & Wakefield för uthyrningen av K1 Karlberg. Genom att vara med tidigt kan vi bidra till ett framgångsrikt projekt, säger Johan Zachrisson, partner på Agency Leasing hos Cushman & Wakefield.
– Vi ser fram emot att påbörja uthyrningsarbetet tillsammans med Cushman & Wakefield. Deras kontaktnät, fingertoppskänsla och dokumenterade förmåga att landa affärer kommer att vara en stor tillgång i arbetet att fylla K1 Karlbergs Strand med hyresgäster, säger Tomas Jonson, projektledare på JM Fastighetsutveckling.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige