Image
Hilton 6 i Frösunda.
Hilton 6 i Frösunda. Bild: Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield får uthyrningsuppdrag av Deas

Uthyrning Cushman & Wakefield har vunnit det prestigefyllda uppdraget att bistå Deas Asset Management med uthyrningsarbetet för fastigheten Hilton 6 i Solna.
Publicerad den 3 Maj 2022

Hilton 6 är strategiskt placerad i Frösunda och kontorslokalerna är av mycket god kvalitet. Miljö- och hållbarhetsperspektivet kommer att väga tungt vid kommande hyresgästanpassningar, enligt Cushman & Wakefield. Fastigheten genomgår förnärvarande en certifiering enligt BREEAM In-Use med ambitionen att nå nivå Excellent.

Den kommande vakansen är cirka 5 800 kvadratmeter och kan hyras ut till en eller flera hyresgäster. Inflyttning beräknas kunna ske från och med Q3 2023. Våningsplanen är i dag anpassade för ett aktivitetsbaserat arbetssätt med varierande storlekar på mötesrummen och loungeytor. Fastigheten har takterrasser som erbjuder både utsikt och en samlingsplats för personalen. Generöst med parkeringsmöjligheter i fastighetens garage.
– Hilton 6 är en av de bäst belägna fastigheterna i Frösunda. Läget och kvaliteten på lokalerna gör det till ett självklart alternativ på den nya kontorsmarknaden. Vi ser fram emot att samarbeta med Cushman & Wakefield för att hitta rätt hyresgäster till huset, säger Karin Barkvall, Fund Manager, Deas Asset Management.
– Vi är glada och stolta över att Deas Asset Management har valt oss som uthyrningsrådgivare i detta spännande projekt, säger Rikard Skoglund, Head of Agency Leasing på Cushman & Wakefield.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige