Image

Cushman & Wakefield anställer två värderare

Bolag Cushman & Wakefield har anställt Henrik Lettesjö och Fredrik Rost som ytterligare förstärkning till affärsområdet Valuation & Advisory. 
Publicerad den 20 September 2017
Henrik Lettesjö. Bild: Cushman & Wakefield
Henrik Lettesjö. Fredrik Rost. Bild: Cushman & Wakefield
Fredrik Rost.

Henrik Lettesjö anställs till en roll som Associate Director. Han har en lång och gedigen bakgrund inom värdering och analys och kommer närmast från Catena, där han haft en ledande position och ansvarat för analysverksamheten sedan 2014. Dessförinnan hade han motsvarande roll inom Klövern under närmare tio år. Henrik Lettesjö kommer att vara baserad på både Stockholms- och Norrköpingskontoret.

I somras anställdes Fredrik Rost som värderare till Stockholmskontoret till att börja med, men han ska framöver arbeta på Cushman & Wakefields kontor i Malmö. Fredrik Rost kommer närmast från Lunds Tekniska Högskola, där han läst på Lantmäterilinjen.

– Vår målsättning är hög; att leverera de bäst underbyggda värderingarna i branschen. För att klara detta har vi ett starkt team som vi nu ytterligare förstärker med Henrik och Fredrik. De kommer att bidra med både erfarenhet och marknadskännedom även till våra lokalkontor. Samtidigt är det tillfredställande att konstatera att marknaden uppskattar vårt arbete när vi i år för 13:e året i rad har vunnit Euromoney Real Estate Awards som bästa värderingsföretag, både i Sverige och i Norden, säger Sven Erik Hugosson, Head of Valuation & Advisory i Sverige.

– Det känns fantastiskt roligt att få börja på ett värderingsföretag som arbetar så strukturerat med fastighetsvärdering och där gedigen kunskap och systematisk kunskapsåterföring från marknaden prioriteras och hinns med, säger Henrik Lettesjö.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggeneralen: "Wanngård (S) kallar mig blåslampa"

Karriär Stockholm nya Byggeneral ska hålla byggtakten uppe trots den vinglande ekonomin. Oscar Lavelid är personen som fått uppdraget att från årsskiftet styra och samordna stadsutvecklingen i Stockholm. Han berättar om både ansvaret och vilken stadsdel som har den mest spännande utvecklingen att vänta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige