Image
Cushman & Wakefield anställer Jeanette Henningsson och Susanne Brile.
Cushman & Wakefield anställer Jeanette Henningsson och Susanne Brile. Bild: Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield anställer två till Occupier Services

Karriär Cushman & Wakefield anställer Jeanette Henningsson och Susanne Brile till affärsområdet Occupier Services.
Publicerad den 5 Juni 2019

Occupier Services har den senaste tiden expanderat genom både nationella och internationella kunder och nu utökas teamet ytterligare.
Jeanette Henningsson har mångårig erfarenhet från tech– och spelbranschen, däribland Dice, i roller inom hyresgästrådgivning samt inom bygg- och flyttprojektledning. Närmast kommer Jeanette Henningsson från en roll som Leasing Manager på Systembolaget.

– Jag ser fram emot att jobba i en mycket professionell och framgångsrik organisation. Att hjälpa kunder att hitta rätt lokal för deras verksamhet och sedan se till att den anpassas rätt, är något jag verkligen brinner för, säger Jeanette Henningsson.

Susanne Brile har anställts som administratör till affärsområdet. Hon kommer närmast från JM@home AB och har tidigare arbetat hos Deloitte och Svensk Fastighetsförmedling.

Rekryteringen är ett sätt för Cushman & Wakefield att svara mot en marknad i stort behov av kreativa och kraftfulla lösningar och möta den växande kundskaran med flexibla lösningar och ännu fler kompetenta talanger.

Bob Gustafsson, Head of Tenant Representation:
– Vi ser en fortsatt stark efterfrågan av våra tjänster på marknaden där företag i allt större utsträckning söker maximal flexibilitet i sina hyresavtal samtidigt som lokalen är ett kraftfullt verktyg att attrahera framtidens talanger. De stora och framgångsrika projekt vi genomför för våra kunder tillför extra energi, vilket i kombination med ny kompetens från nya medarbetare ytterligare bidrar till vår fortsatta utveckling och tillväxt. Vi hälsar Jeanette och Susanne varmt välkomna till teamet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige